Planxisteria Ayats de la xarxa Identica de Spies Hecker aconsegueix tres estrelles en la certificació Centre Zaragoza

Planxisteria Ayats de la xarxa Identica de Spies Hecker aconsegueix tres estrelles en la certificació Centre Zaragoza

28 Octubre 2020 – Planxisteria Ayats, taller Identica situat a Gurb (Barcelona) s’ha convertit en el primer taller de la seva zona certificat per Centre Zaragoza amb tres estrelles que reconeixen la qualitat de la gestió i serveis prestats en carrosseria i pintura.

David Ayats és la segona generació que dirigeix Planxisteria Ayats, un negoci familiar que utilitza els productes de Spies Hecker des de l’any 2008, de la mà del seu distribuïdor en la zona Pintures Vic. Fa quatre anys que són part de la xarxa europea de tallers experts en xapa i pintura Identica. Sobre aquesta certificació, David Ayats assenyala que “ha estat tot un repte per a nosaltres. Ens ha impulsat a millorar els nostres processos de treball i també ens ha facilitat la incorporació d’altres nous que ens permeten oferir un excel·lent servei als nostres clients. Ha estat un treball conscienciós però que ha donat els seus fruits.”

El procés de certificació de Centre Zaragoza comença amb una detallada auditoria que valora un a un els aspectes tècnics i de gestió de l’activitat en matèria de carrosseria i pintura desenvolupada per Planxisteria Ayats. Tot això es classifica com a punts forts i punts a millorar sempre amb l’objectiu de reflectir la competència tècnica del taller i el compliment de les normatives que li són aplicables perquè el client final pugui estar segur de la qualitat dels treballs realitzats.

Com a membre de la xarxa Identica de Spies Hecker, el taller ha comptat amb l’assessorament tècnic del seu servei de consultoria i també de Francisco Álvarez, cap d’àrea de Spies Hecker en aquesta zona. En la seva opinió “l’equip de Planxisteria Ayats ha demostrat un ferm compromís per oferir als seus clients una atenció pròxima i personalitzada, que sempre els ha caracteritzat. I aprofito per a enviar-los des d’aquí la meva enhorabona per la gran feina realitzada.”

Per a més informació sobre Spies Hecker, pot visitar la pàgina web www.spieshecker.es.

Sobre Spies Hecker

Spies Hecker, una marca global de pintura d’Axalta, desenvolupa solucions òptimes i pràctiques per a fer el treball del taller més senzill i eficient. Fundada en Colònia (Alemanya), Spies Hecker compta amb més de 135 anys d’èxits. Sistemes de productes d’alta qualitat, serveis personalitzats i formació a mesura fonamenten la relació de Spies Hecker amb la indústria del repintado. Spies Hecker és una de les marques mundials líders en el repintado de l’automòbil, amb presència en més de 75 països a tot el món.

Spies Hecker – més a prop!

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

CATEGORIES

ARCHIVES

© Copyright 2019 Aftermarketing